Chat topic #2

Hier kun je al je off-topic of niet Derbi gerichte berichten kwijt.
Kata 2.0
Beginnende tuner
Berichten: 215
Lid geworden op: wo 09 feb 2022, 12:46
Vervoersmiddel: Brommer

Re: Chat topic #2

Ongelezen bericht door Kata 2.0 »

Dat kan ook, maar heb dat af en toe ns moeten lopen (tijdens een opleiding) en dat kan me echt niet bekoren. Samen uit en samen thuis (als je een partner hebt) kan leuk zijn maar ik heb persoonlijk gewoon ook ns wat tijd voor mezelf nodig. Je bent ook op dagen/tijdstippen in de week thuis dat anderen moeten werken en je bijvoorbeeld geen vrijaf moet nemen als je wat moet gaan doen.

Ik geef wel toe dat je dan ook tijdens de weekends dat anderen thuis zijn aan de bak moet. Maar dat deert me persoonlijk niet echt zo. Enige nadeel dat ik heb is dat ik een tijd aan kartcompetities heb deelgenomen en ik al ns enkele race(weekend)s moest missen omdat ik dat weekend geen vrij kreeg. En je mag aan het einde van het seizoen wel een paar gereden reeksen in de min zetten maar als je maar net genoeg reeksen hebt gereden moet elke race goed zijn of je komt al direct een pak goede punten tekort.

Dat is eigenlijk het enige (grote)- nadeel dat ik aan het lopen van een volcontinu shiftsysteem vond. Maar ik heb er wel alle begrip voor dat met zekerheid elk weekend thuis zijn wel aanlokkelijk klinkt.
Brommert_01
Pro tuner
Berichten: 1251
Lid geworden op: do 14 mar 2019, 19:36
Vervoersmiddel: Aprilia SX50(binnenkort 80), Derbi DRD ProRace 4(verkocht) & Derbi DRD racing Limited 2005
Locatie: Emst

Re: Chat topic #2

Ongelezen bericht door Brommert_01 »

Ja, dat met eigen tijd heb je wel zeker gelijk. Tijdens mijn stage heb ik bij hetzelfde bedrijf ook avonden gewerkt, maar ik merkte wel dat ik in de ochtend altijd luier ben. Dus minder aan de dag had. Maar je kan wel normaal langs de brommerzaak als die om 5 sluit. Dus toen ik vorige week voor de laatste onderdelen kwam om de limited uit de schuur op te knappen stond ik niet voor een dichte deur, dus die kan ook een keertje afgemaakt worden.

Maar over karten gesproken, ik heb ook een andere erbij gehaald. De gti moet nog verkocht worden, maar ik heb 2 weken terug eindelijk een zeer strak Impreza wrx gevonden en ook nog eens aangeschaft na een rondje testpiloten, wauw, wat een kanon. Echt een aanrader.
Kata 2.0
Beginnende tuner
Berichten: 215
Lid geworden op: wo 09 feb 2022, 12:46
Vervoersmiddel: Brommer

Re: Chat topic #2

Ongelezen bericht door Kata 2.0 »

Shiften lopen heeft zeker zijn voordelen ivm boodschappen en dergelijke.

Knappe wagen zo'n Impreza. Beetje jaloers hier want altijd wel gek geweest van dat type wagen (net zoals de Mitsu Lancer bijvoorbeeld).

Als je er zelf wat aan kan werken en je vind er eentje die nog in redelijke staat is heb je een prima wagen om op circuit wat te gaan dollen.
Alvast veel plezier van je aankoop!
Plaats reactie