Pagina 1 van 1

Degelijke zijstandaard voor Derbi

Ongelezen berichtGeplaatst: wo 06 nov 2019, 19:59
door Redhawk
Hallo mede beunhazen,

Ik heb een vraagje. Afgelopen week had ik mijn brommer op mijn oprit staan. Vervolgens wou ik hem naar de schuur verplaatsen. Ik stak mijn keutel dus in het contact haalde het stuurslot eraf en deed hem van de standaard waar die op stond. Vervolgens in de schuur wou ik hem op de standaard zetten en toen ik dat deed merkte ik dat de brommer doorzakte (ik had hem nog in mijn handen en hij stond nog niet volledig). Dus ik kijken standaard afgebroken.

Ik ben nu dus op zoek naar een nieuwe standaard. Mijn probleem is alleen ik vertrouw de originele standaard van derbi niet echt. Dit komt doordat dit al mijn 3e standaard is die is afgebroken. Ik merk wel altijd dat mijn standaarden afbreken bij het laspunt van de stang met het monteerdeel die je over het aanmonteerstuk op het team schuift. Dus ik denk of ik krijg steeds slechte standaarden of het ligt aan mij. Maar ik ben nu dus eigenlijk op zoek naar een enduro standaard van een ander merk. Een standaard die ik wel kan vertrouwen zeg maar.

Mijn vraag dus weet jij een degelijke standaard voor een Derbi senda sm drd xtreme van bouwjaar 2013, zeg het dan graag en help deze man. Alvast bedankt voor de hulp.

Gegroet,
Redhawk

Re: Degelijke zijstandaard voor Derbi

Ongelezen berichtGeplaatst: wo 06 nov 2019, 20:53
door 42
Kun je er geen dikkere las overheen leggen anders ?